Project omschrijving

SlimFit Personal Training, echt beginnen met sporten en afvallen

Wil je nu eens echt beginnen met sporten, afvallen, fitter worden of een gezonde leefstijl aanleren?
Laat je dan informeren over ons EXCLUSIEVE SlimFit programma.
Een professionele trainer gaat jou helpen om je doelen te bereiken! 
Of je nu een man of vrouw bent, of je wil afvallen of spiermassa wil opbouwen? Voor elk doel is er een op maat gemaakt programma!

  • In 10 weken afvallen, fitter worden en een gezonde leefstijl aanleren
  • 2x per week personal training!
  • Wekelijks meten en wegen
  • Voedingsadvies- en voedingsschema van diëtiste
  • 2 maanden nazorg

Totaalpakket € 695,-

Twijfel je? Lees dan deze recensies van 2 deelneemsters!

In maart toch maar ‘s de knoop door gehakt.. Ik zat al langer te denken aan personal training, maar vond het ook nog best een aardig bedrag om te gaan betalen. Toch langs gegaan voor een gesprek met Serena en hierna besloten om te gaan starten met ‘slim fit personal training’. Wat ik fijn vond, was dat we in het begin samen gekeken hebben naar een haalbaar en realistisch doel. Vooral toen ik hoorde dat af en toe een wijntje of een ‘cheat-day’ nog steeds tot de opties behoorde, was ik om ;-).

Ik weet m’n eerste training nog goed.. Jemig, wat zwaar! Volgende dag ècht overal spierpijn. Dit bleef de eerste trainingen eigenlijk nog wel zo, maar langzaamaan werd de spierpijn minder en ging ik me steeds fitter voelen. Je gaat dan echt verschil merken met hoe de training in het begin ging. De trainingen met Serena waren pittig. Net als je denkt ‘ik kan niet meer’ komt er nog iets bij op. Grenzen verleggen dus en dit lukte! Naast hard werken, was het ook leuk en gezellig. Naast het sporten kreeg ik een aangepast voedingsschema. Voor mij was dit echt ok en ook voldoende. Ik heb nooit veel trek gehad en het was prima vol te houden. Ook werd ik voorzien van verschillende recepten en handige weetjes over voeding.

Nu zitten inmiddels de 10 weken personal training erop en wat heb ik het tof gevonden om te doen! Vooral vanaf het punt dat je verschil begint te merken; èn op de weegschaal, maar ook aan je lijf. Dat je merkt dat je fitter wordt. Ik sport nu nog twee keer per week en daarnaast heb ik het hardlopen ook weer opgepakt. Hierin merk ik ook een duidelijk verschil en loop ik nu veel ‘makkelijker’ dan voorheen.

Mede dankzij Serena o.a.;

  • ongeveer 13 kilo lichter!
  • in vetpercentage aanzienlijk omlaag
  • Spiermassa mooi opgebouwd

Ik ben meer dan tevreden! Meer dan ik van te voren dacht dat haalbaar was binnen deze tijd. Al met al was het ook zeker het geld waard en zou ik het een ieder die twijfelt zeker aanraden om te doen!

In januari ben ik begonnen met het SlimFit programma bij Teamfitness.
Ik hoorde van Serena over het SlimFit programma waarin ik 10 weken lang 2x in de week personal training zou krijgen, een voedingsschema aangepast op mijn behoeftes en 2 maanden nazorg. Ik heb me ingeschreven en ben halverwege januari begonnen met het programma. Ik had er veel zin om te beginnen!

Ik heb sporten nooit erg gevonden en ik sport al geruime tijd bij de sportschool. Gemiddeld was ik 2 à 3 keer in de week in de sportschool te vinden, 2x in de week een groepsles en regelmatig sportte ik daarbij nog 1x in de week voor mezelf. Door de personal training ben ik sporten nog leuker gaan vinden en ben ik nu sowieso 4x in de week in de sportschool te vinden. Na de personal training ben ik altijd helemaal gesloopt, Serena zorgt er voor dat ik altijd tot het uiterste ga. De resultaten mogen er zijn, ik ben inmiddels al heel wat kilo’s afgevallen en ik voel me steeds fitter. Ook wanneer ik voor mezelf sport, doe ik dit nu veel fanatieker.
Het voedingsschema is tot nu toe heel goed vol te houden, geen gekke dingen, maar gewoon gezond eten met voldoende variatie. Ik weet nu precies welke hoeveelheden ik mag en wat ik wel en niet kan eten. 1x in de week mag ik eten wat ik wil, dit zorgt er voor dat het beter vol te houden is. Het is echt een levensstijl die ik moet aanpassen, ik ben nu al veel bewuster bezig met mijn voeding en wat ik op een dag eet.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik na 10 weken personal training en 2 maanden nazorg een mooi resultaat kan neerzetten en het dan zelf kan oppakken!