Project omschrijving

Fitness, wij zijn het adres voor sport en aandacht

In onze fitnesszalen, uitgerust met airconditioning, vindt u een breed scala aan fitnessapparatuur. We beschikken over de nieuwe lijn van TechnoGym in ons bedrijf. Daarnaast is het kracht gedeelte voorzien van o.a. gewichten, kettlebells, sandbags, trx trainers, bosu trainers etc.

Dat vraagt natuurlijk ook om een goede kennis van zaken over de juiste training. Daarom hebben wij deskundige mensen in dienst die u kunnen begeleiden voor, tijdens en na uw trainingen. Zij kunnen u helpen om sneller en effectiever het doel dat u voor ogen hebt te bereiken. Er zijn altijd fitnessinstructeurs voor de mensen in de zaal aanwezig. Op vragen over de fitnessapparatuur, kunt u dan ook altijd een antwoord verwachten.

Ook het resultaatgericht trainen kan bevorderd worden. Hiervoor hebben wij de mogelijkheid om in korte tijd een trainingsschema voor u te maken.Wilt u graag weten hoe het gesteld is met uw conditie, dan is het mogelijk een fitheidstest laten uitvoeren door één van onze instructeurs. Op basis daarvan wordt een trainingsschema opgesteld, die nog beter bij u aansluit.

In onze sportschool beschikken we over kleedruimtes, douches en een gezellige bar voor een kop koffie of een drankje na het sporten.

Klik HIER om een impressie van onze fitnesszaal te krijgen.